• Ervaring. Dat heb je of dat heb je niet.

  • Elke nadeel heeft zijn voordeel

  • Carpe Diem

  • Toeval is logisch.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Waarom Social Media?

WAT IS SOCIAL MEDIA
Sociale media (de Engelse term social media is ook in het Nederlands gangbaar, vooral in Nederland) is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers, zonder of met minimale tussenkomst van een professionele redactie, de inhoud verzorgen. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers. Via deze media delen mensen verhalen, kennis en ervaringen. Dit doen zij door berichten te publiceren of door gebruik te maken van ingebouwde reactiemogelijkheden. Denk hierbij aan weblogs, waar lezers reacties achterlaten door middel van een reactieformulier of middels trackbacks.

HET BELANG VAN SOCIAL MEDIA
Social media is nog steeds nieuw en in opkomst, maar toch is het niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Niet alleen particulieren zijn continu bezig met Twitter, Facebook, LinkedIn en andere social media sites, ook bedrijven gaan zich steeds meer richten op deze platformen. In Nederland zijn de bekendste social media websites Facebook, Twitter, LinkedIn, Hyves, YouTube en Wikipedia. Het gaat bij social media om het constant in contact staan met je klanten en natuurlijk je netwerk uit te breiden. Begrippen die bij social media passen, zijn onder anderen interactief, actueel, transparantie, integratie, uitwisseling, subjectief en dialoog.

WAAROM SOCIAL MEDIA?
Er zijn heel veel redenen voor bedrijven waarom het gebruik van social media van belang is.

- Naamsbekendheid
- Omzetstijging
- Concurrenten
- Beïnvloeding koopgedrag

Copyright ©2021 brianterbraak.nl - Design by Btb
f t g m

Inloggen


Portfolio

Vasteplanten kwekerij Heutinck

Kwekerij Heutinck een groot huidige bedrijf met locaties in Borculo en Nordkirchen (Duitsland) met een produktie van ruim 2 miljoen vaste planten per jaar. Waarvan ±200.000 grote potten tot 5 liter. Website is nog steeds in ontwikkeling. Klik hier voor online demo