U wilt Webdesign met een goed Content Management Systeem (CMS). Wij bieden een Joomla concept aan tegen een zeer scherpe prijs. Wij ontwerpen uw website, plaatsen deze op het internet en zorgen voor onderhoud.

Wij hebben ervaring met het maken van websites met behulp van Joomla. Joomla is speciaal gemaakt om de inhoud van uw website optimaal en makkelijk te beheren. Wij ontwerpen de lay-out en template voor uw Joomla website. Vervolgens plaatsen wij Joomla. Daarnaast integreren we diverse Joomla modules. Technisch en volledig onderhoud is inbegrepen in diverse pakketten.

Joomla is een CMS dat zich inmiddels in de praktijk als uiterst betrouwbaar, veilig en stabiel heeft bewezen. Meerdere grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een website op basis van Joomla. De keus voor Joomla is veelal gebaseerd op de volgende argumenten:

-Eenvoudig te gebruiken Content Management System
-Plan uw de inhoud van uw website van te voren met de Content scheduler
-Uitgebreide ingebouwde helpfuncties
-Meta-data ondersteuning voor zoekmachine vriendelijke websites
-Ingebouwde zoekmachine
-Eenvoudig te gebruiken enquete/poll module
-Maak, publiceer, wijzig de volgorde en bewerk informatie in één muisklik
-Gebruikers beheer: meerdere redacteuren kunnen informatie plaatsen
-Media Manager: upload eenvoudig nieuwe plaatjes, fotos en filmpjes

Joomla is door iedereen te gebruiken zonder licentiekosten elke jaar
Joomla is een volledig database (MySQL) gestuurde website met gescheiden design en inhoud. Het aanpassen van het design is hierdoor relatief eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op de inhoud van de website. Joomla maakt gebruik van een normale webbrowser om de inhoud van de website aan te passen.

De flexibiliteit van Joomla biedt kansen verder dan het beheren van afbeeldingen en nieuws items. Met de eenvoudig te gebruiken user manager is het mogelijk om bepaalde delen van uw website alleen beschikbaar te stellen voor de daartoe geautoriseerde gebruikers. Het belangrijkste voordeel van Joomla is dat u als gebruiker geen ervaring nodig heeft met betrekking tot het programmeren van websites. De editor welke standaard geleverd wordt, stelt gebruikers in staat om heel eenvoudig tekst, afbeeldingen en links toe te voegen in een eenvoudig te gebruiken online WYSIWYG tekstverwerker.

Als u meer informatie wilt maak gebruik van het contactformulier.

1 op 1 training

Duo training

Voeding & Mindset